FC Honka hallitsi kotipelinsä kenttätapahtumia Hakaa vastaan, mutta lopulta pisteet menivät jakoon 2-2-tasapelillä. Honka johti 14. minuutin jälkeen Tim Väyrysen maalilla, mutta Hakan tuore uusiseelantilaisvahvistus Kris Bright kuittasi pelin tasoihin seuraavast hyökkäyksestä. Honka kuitenkin nousi ennen tauko vielä uudestaan johtoon, kun Jussi Vasara onnistui.

Toisella puoliajalla Hongalla oli raporttien mukaan todella runsaasti maalipaikkoja, mutta maalinteossa onnistuikin vierailijat aivan ottelun lopussa. Hakaa loppukaudeksi vahvistamaan saapunut Jonne Hjelm onnistui pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua ja pisteet tasatiin.

– Meillä oli tänään järjettömästi maalipaikkoja. Vähän samanlainen peli kuin kauden ensimmäinen kohtaaminen Valkeakoskella. Menetimme kaksi pistettä tänään, Honka-luotsi Mika Lehkosuo tilitti joukkueensa kotisivuilla.

– En edes tiedä montako yksi vastaan yksi -tilannetta meillä oli. Jollain ihmeen kaupalla Haka venyi tasapeliin.

Honka putosi tasaisessa liigassa pari sijaa ja on viidentenä 32 pisteessä, mutta liigan kärkijoukkue FC Interkään ei ole kuin kuuden pisteen päässä. Hongan seuraava peli onkin juuri Interiä vastaan Turussa ensi lauantaina. Hongan tuore hankinta Hermanni Vuorinen päässee mukaan kokoonpanoon jo siihen otteluun.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!