FC Lahti lähtee sunnuntain HJK-otteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueen pelaamisessa on ollut pahoja ongelmia viime viikkoina.

Pelaa FC Lahti-HJK Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 5,65 – 4,00 – 1,55
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Tämä on toinen vaikea hetki alkukauden tappioputken jälkeen, milloin kärsimme runsaasti loukkaantumisista, päävalmentaja Tommi Kautonen kertoi ESS.fi:n videohaastattelussa.

– Varsinkin syöttöpeli on ollut todella heikkoa. Jos se ei kulje, niin ollaan erittäin heikoilla, mikä on viime otteluissa näkynyt.

Kautosen mielestä kyse on lähinnä korvien välin ongelmista ja aiemmin koviakin joukkueita voittaneella ryhmällä on potentiaalia riittämiin.

– Tappiot ovat kolauttaneet meidän itseluottamustakin, mutta muuta keinoa ei ole, kuin ponkittää sitä jokaisella pienellä onnistumisella ja kovalla työllä.

– Muutama viikko taaksepäin kaadoimme muutaman ihan kärkijoukkueen. Ei pelaajien taidot ole mihinkään hävinnyt, vaan tämä lähinnä on itseluottamuksesta kiinni.

HJK:n otteet liigassa ovat olleet väkinäisiä europelien keskellä. Lahtelaiset mielellään kääntäisivätkin kurssinsa juuri helsinkiläisiä vastaan.

– Meidän pitää olla erittäin näytönhaluisia, ja sen pitää näkyä tekoina kentällä. Meillä on ollut harjoituksissa hyvä ilme ja kyse on vain siitä, että pystytään siirtämään se tulevaan peliin.

– Rakas vihollinen on vastassa, niin mikä olisikaan sen parempi paikka kuin yrittää iskeä ja näyttää.

Pelaa FC Lahti-HJK Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 5,65 – 4,00 – 1,55
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!