FC Lahti kaatoi eurokrapulasta kärsineen HJK:n sunnuntaina 3-0-lukemin kotikentällään. FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen oli tyytyväinen, kuinka joukkue näytti hyvää ilmettään kolmen ottelun tappioputken päättyessä.

– En voi kuin kiittää loistavia pelaajia. Erinomainen ja todella tärkeä voittoa. Kolme perättäistä tappiota alla aika heikoilla esityksillä, ja nyt oli koko joukkueelta fantastinen esitys, Kautonen kertoi ESS.fi:n videohaastattelussa.

Työteliäät lahtelaiset pelasivat hyvin joukkueena ja sekava helsinkiläislauma jäi nuolemaan näppejään. Kautonen oli tyytyväinen molempien kenttäpäätyjen tekemiseen.

– Omaa silmää miellytti ennen kaikkea tiivis ja yhtenäinen puolustuspelaaminen. Maalinteossa onnistuminen on myös tärkeää. Silloin ollaan lähempänä voittoa, kun itse tekee maaleja.

– Vaikeuksien keskellä oli kysymysmerkkejä ilmassa, ollaan oltu koetuksella. Tämä oli siinäkin mielessä tärkeä voitto ja nyt nautitaan siitä. Mutta olen koko ajan uskonut ja luottanut pelaajiini ja tiedän heidän potentiaalinsa.

FC Lahti nousi voitollaan kahdeksanneksi ohi JJK:n ja tärkein asia, eli ero putoajan paikkaan venyi kahdeksaan pisteeseen. Lahti jatkaa pelejä lauantaina Kuopiossa KuPS:ia vastaan.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!