Kerroimme tänään tiistaina, että Suomen A-maajoukkueen kapteeni Niklas Moisanderin pitkään huhuttu siirto siirtyy Ajaxin riveihin on varmistunut. Huuhkajien keskuspuolustajien aatelistoon kuuluva Hannu Tihinen ennakoi mahdollista siirtoa jo maanantaina SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Mielestäni se (siirron varmistuminen) on tärkeätä Nikelle. Hän ei ole viimeisinä kuukausina tiennyt, missä maassa ja seurassa ura jatkuu. Se on häiriötekijä, jos ei pysty täysillä keskittymään olennaiseen. Kentän ulkopuolella se epävarmuus ei ole kiva asia.

– On upeata, mikäli tämä siirto varmistuu. Se on taas askel hitusen ylemmäs. Hän on ollut suuressa roolissa Alkmaarissa ja uskon, että näin on myös Ajaxissa. Erittäin hyvä pelaaja ja kapteeni, topparilegenda suitsuttaa entistä pelikaveriaan.

Hollantilaislehdet ennakoivat viime viikolla suomalaisesta maksettavan noin 3-4 miljoonaa euroa. Jo siirtosumma itsessään kertoo, että Moisanderille on varattu amsterdamilaisseurasta tukeva rooli. Tihinen uskookin, että vastuuta on luvassa ja väylä on auki vieläkin suuremmille näyttämöille.

– Ihan varmasti, eikä (Ajax) todennäköisesti ole viimeinen etappi.

Julkaisemme Hannu Tihisen haastattelun kokonaisuudessaan keskiviikkona!

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!