Urheilusivusto Bleacherreport.com on pannut merkille, että seuratuimpien sarjojen ulkopuolelta löytyy paljon todellisia pelimiehiä, jotka odottelevat mahdollisuutta päästä suurempiin ympyröihin.

Sivusto teki listan, johon on koottu 15 parasta pelaajaa, joista lukija ei ole välttämättä vielä kuullut. Yksi listalla päässeistä on HJK:n 17-vuotias hyökkääjälupaus Joel Pohjanpalo.

– Joel Pohjanpalo on vasta 17-vuotias, mutta kiitos jo hänen mahtavien maalitilastojensa aikuisten tasolla, hänen suorituksistaan on tehty paljon videokokoelmia YouTube-palveluun – mukana on myös ”täydellinen hattutemppu”, sivusto perustelee valintaansa ja luettelee miehen maalimääriä.

Pohjanpalo on osunut tällä kaudella Veikkausliigassa kuusi kertaa. Viime kaudella Kakkosessa pelatessaan nuori mies ampui peräti 33 maalia 21 ottelussa.

Pohjanpalo on käynyt muun muassa Liverpool testissä. Huhujen mukaan suurseura oli jo valmis tarjoamaan sopimusta hyökkääjälle, joten kenties pian suomalainen pääsee suurempiin sarjoihin.

Katso Joel Pohjanpalon huhtikuussa tekemä täydellinen hattutemppu IFK Mariehamnia vastaan tästä.

Sivuston koko lista on katsottavissa tästä.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!