HJK jatkoi kehnoja esityksiä liigassa, kun joukkue kaatui vieraskentällä 0-3-lukemin FC Lahdelle sunnuntaina. Viikko alkoi henkisesti raskaalla Celtic-tappiolla, ja moraali vaikutti myös liigapeliin.

HJK-luotsi Antti Muurinen ei ole ollut tyytyväinen kaudella vähemmän pelanneiden pelaajien esityksiin, jotka ovat otteluruuhkassa saaneet paikkansa näyttää osaamistaan avauksessa. Hän osin ymmärtää pelin yhtenäisyyden tietenkin kärsivän ja vaikeuttavan peliä, jos kokoonpano muuttuu liikaa.

– Minähän olen syypää siihen, että vaihdoin kuusi pelaaja edellisen pelin jälkeen. Se on rotaatio, mitä ollaan tavattu käyttää. Joudun pohtimaan, tuoko ne kuusi pelaajaa niin paljon enemmän kuin enemmän pelaamaan joutuneet pelaajat, Muurinen pohti ottelun jälkeen ESS.fi:n videolla.

– Uusina avaukseen tulleita ei voi syyttää sen enempää kuin niitä, jotka jatkoivat edellisestä pelistä kentällä. Varmaan vaihdot vaikuttavat kokonaispelaamiseen.

Muurisen mukaan hän osasi odottaa muutaman pelaajan kohdalla suoritustason ehkä olevan odotettua heikompi.

Erfan Zeneli oli pitkästä aikaa avauksessa loukkaantumisen jälkeen ja Sakari Mattila pitkästä aikaa yleensä pelasi. En minäkään ihan varmaan tiennyt, missä vireessä ”Sakke” on, koska häneltä on pelit puuttunut. Mutta nämä on selityksiä.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!