Suomalaisvahti Peter Enckelman siirtyi viime viikolla Skotlannin pääsarjaan Heartsin riveihin. 35-vuotias konkari saattaa päästä ensimmäiseen tulikokeeseen heti torstaina Eurooppa-liigan play-offs –ottelussa Liverpoolia vastaan.

Pelaa Hearts-Liverpool NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 7,10 – 4,00 – 1,45
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Heartsin ykkösmaalivahti Jamie MacDonald matkasi keskiviikkoaamulla raskaana olevan puolisonsa kanssa synnytyssairaalaan. Tämä onnellinen perhetapahtuma saattaa tasoittaa suomalaisen tien tolppien väliin, mutta ihannetilanteessa torjuntavastuu ei kuitenkaan hänelle lankea.

Enckelman myöntää Daily Mail –lehden haastattelussa, että maalivahtiharjoittelu on jäänyt kesän aikana vähemmälle. Vailla seuraa ollut veskari on pitänyt kuntoa yllä juoksemalla ja salitreenillä. Henkisesti otteluun on kuitenkin helpompi lähteä.

– Vaikeimpia (otteluita) ovat ne, joissa sinun odotetaan voittavan, niissä peleissä joutuu todennäköisimmin kamppailemaan, Enckelman tietää.

”Hän on ansainnut paikkansa”

Huuhkajien ex-vahti uskoo kaikesta huolimatta, että MacDonald kykenee pelaamaan torstaina.

– Tiedän, että hän on harjoitellut koko kesän ja pärjännyt hyvin. Olen siis varma, että jos lapsi syntyy ajoissa, hän pelaa.

– Hän on ansainnut paikkansa. Yritän vain päästä 100-prosenttiseen peli- ja maalivahtikuntoon, Enckelman linjaa ensiaskeliaan uusissa maisemissa.

Oli maalissa torstaina kuka tahansa, vastus on kovaa luokkaa.

– Jokainen tietää, että Liverpool on loistava joukkue. Meidän täytyy kunnioittaa heitä, mutta emme saa pelätä.

Pelaa Hearts-Liverpool NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 7,10 – 4,00 – 1,45
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!