Huuhkajien ykkösvahdiksi mielivä Niki Mäenpää: "Kilpailu on hyvä asia"

Huuhkajien maalivahtikilpaan näyttävästi palannut Niki Mäenpää on jälleen mukana A-maajoukkueringissä, kun joukkue kohtaa tänään Pohjois-Irlannin vieraskentällä.

Pelaa Pohjois-Irlanti-Suomi Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,80 – 3,05 – 2,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Meillä on tosi hyviä esityksiä alla. Illan peli on todella tärkeä, koska tämä on kenraaliharjoitus MM-karsintoihin. Tultiin hakemaan hyvää tulosta ja hyvää pelillistä esitystä, Mäenpää pohti Huuhkaja.tv:n haastattelussa.

Otto Fredriksonin loukkaannuttua Mäenpää pelasi Huuhkajien maalilla kesän alun Baltic Cupissa varmasti ja nousi MM-karsintojen maalivahtispekulaatioiden kärkinimeksi.

– Ykkösvahdin paikan pystyy lunastamaan peliesityksien kautta. Kilpailu on kovaa ja toivottavasti pysyykin kovana – se on hyvä asia ja tervettä hommaa. Olisi kuitenkin hyvä olla selkeä marssijärjestys, kun karsinnat alkavat.

Mäenpää teki kesän alussa sopimuksen Hollannin pääsarjaseuran VVV-Venlon kanssa. Ennen kuluvaa kautta Mäenpäällä oli melkein kahden vuoden tauko tosipeleistä seurajoukkuetasolla.

– Kausi alkoi viime lauantaina ja aloitin ykkösmaalivahtina. Tarkoitus olisi ykkösenä jatkaakin koko kauden. Auttaa myös näissä peleissä, että on pelituntuma kohdallaan.

Pohjois-Irlanti ja Suomi kohtaavat Belfastissa tänään klo 21.45 alkaen. TV2 näyttää ottelun klo 22.10 alkaen.

Pelaa Pohjois-Irlanti-Suomi Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 2,80 – 3,05 – 2,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!