Manchester Unitediin kesällä Dortmundista siirtyneellä Shinji Kagawalla on kommunikaatio-ongelmia ManU-manageri Sir Alex Fergusonin kanssa.

– En ymmärrä sanakaan, mitä manageri sanoo. Yritän opetella englantia, mutta managerin ymmärtämiseen menee varmaan vielä vähän kauemmin, Kagawa kertoi Daily Mail -lehdelle.

Edellisvuosina Saksassa pankin räjäyttänyt dynaaminen Kagawa on ottanut paikkansa ManU:n avauskokoonpanossa ja teki viikonloppuna ensimmäisen maalinsa Valioliigassa, kun punaiset paholaiset voittivat Fulhamin 3-2. Samassa pelissä myös Robin Van Persie avasi maalitilinsä uudessa seurassaan loistavalla kaukolaukauksella.

– Maalini ei ollut ihan samaa kategoriaa kuin Van Persien. En voinut missata kahdesta metristä, Kagawa naureskeli maalin edestä tyhjiin vetämäänsä palloa.

– Se ei ollut minulle tyypillinen maali. Toivottavasti voin seuraavalla kerralla näyttää Unitedin kannattajille, kuinka vedot lähtevät kauempaakin.

ManU on aloittanut kauden yhdellä tappiolla ja yhdellä voitolla. Se kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi sunnuntaina sarjanousija Southamptonin. Wayne Rooneyn noin neljän viikon loukkaantumistauon vuoksi Kagawa tulee saamaan runsaasti peliaikaa ManUn hyökkäyspäässä.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!