Vaasan Palloseura oli lähellä yllätystä, kun joukkue haki pisteen HJK:lta 3-3-tasapelillä lauantaina. VPS johti parhaimmillaan jo 1-3, kun Parikka teki joukkueensa kolmannen maalin 68. minuutilla. HJK vaihtoi kuitenkin nimimiehiä kentälle toisella puoliajalla ja lopulta joukkue nousi rinnalle.

VPS:n parhaita oli kasvattajaseuraansa vastaan kaksi maalia viimeistellyt Jarno Parikka, joka siirtyi täksi kaudeksi Helsingistä Vaasaan.

– Tämä oli iso matsi minulle ja oli hienoa palata tänne. Pelattiin hyvin ja taisteltiin, mutta virheet kostautuivat lopussa ja menetettiin voitto, Parikka kertoi ottelun jälkeen.

Parikan tehdessä maalinsa, innostui HJK-kannattajatkin lurittelemaan maalilaulut miehelle vanhasta muistista, mikä hymyilytti miestä.

– Jonkun verran kuulin kannattajien laulun. Tuntui tietenkin hyvältä, kun HJK on kasvattajaseurani ja vietin niin monta vuotta seurassa.

– Mutta ei harmittanut onnistua täällä ja tuntui tavallaan hyvältä, kun onnistuin juuri täällä maalinteossa.

Parikka ei etiketin mukaan tuulettanut maalejaan entistä seuraansa vastaan.

– Mielestäni on ihan kohtelias tapa, että ei tuuleta. On sen verran paljon historiaa täältä ja tuttuja jätkiä kentällä ja muuta.

Parikka on tehnyt VPS:lle jo seitsemän maalia ja on ollut tärkeässä roolissa joukkueen hyvien esitysten takana. VPS nousi liigassa neljänneksi 30 pisteellä, vain viisi pistettä kärkijoukkue FC Interistä ottelun kuitenkin enemmän pelanneena.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!