21 tappiotonta ottelua peräkkäin. 17 voittoa ja neljä tasapeliä. Ykkösen kärkitaistelusta povattiin ennen sesongin alkua ennätystasaista, mutta RoPS ei ennustuksista välittänyt. Vaikka sarjaa on pelaamatta vielä useampi kierros, varmisti RoPS nousunsa takaisin Veikkausliigaan voittamalla lauantaina PK-35 Vantaan maalein 1-0.

Rovaniemeläisten menestyksen takuumies, toista kertaa joukkueen liigaan johdattanut päävalmentaja Kari Virtanen antaa uroteosta kunnian pelaajistolle.

– Tämä on ihan täysin pelaajien peli. Se, että emme ole hävinneet yhtään ottelua johtuu siitä, että pelaajamme ovat sitoutuneita. Hienosti he taas pelasivat. Toisella jaksolla pelaajamme eivät PK:lle juuri maalipaikkoja antaneet 0–1-tilanteessa, Virtanen toteaa vaatimattomasti seuran nettisivuilla.

– 2007 nousimme viimeksi minun kanssani liigaan. Mutta vaikea on sanoa, miltä se tuntuu. Tämä oli tavallinen peli ja pelejä on vielä ihan hemmetisti jäljellä.

Virtanen ei ollut laittanut samppanjoita kylmään ennen lauantain matsia, mutta ainakin osa suojateista nautti varmasti ansaitusti työnsä hedelmistä.

– Mitä nyt vanha äijä tämmöistä juhlisi. Pelaajille huominen on kuitenkin vapaapäivä.

Redbet tarjoaa 25 ILMAISKIERROSTA Zombies-videoslottiin!