Bayer Leverkusenia nykyään valmentava Sami Hyypiä vierailee joukkueensa kanssa Liverpoolissa, jossa Hyypiä pelasi kymmenen kautta ennen kuin siirtyi Bayeriin ensin pelaajaksi ja sittemmin valmentajaksi. Leverkusen ja Liverpool kohtaavat sunnuntaina ystävyysottelussa.

Hyypiältä kysyttäessä Liverpoolin suurinta uhkaa hänen joukkueelleen, hänen mielestä Andy Carroll ei olisi hänen ykköspelkonsa, jos pelaisi Leverkusenin keskuspuolustajana.

– En voi sanoa, että olisin Carrollin suurin ihailija. Pelaisin itse mieluummin häntä vastaan, kuin Luis Suarezia vastaan. Hänen pelaajatyyppinsä sopisi minulle paremmin, Hyypiä kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa Sport360.com:n mukaan.

Siirtohuhujen kohteena oleva, Hyypiän kanssakin Liverpoolin takalinjoilla esiintynyt Daniel Agger on puolestaan pelaaja, josta Hyypiän mielestä Liverpoolin täytyy pitää kiinni kynsin ja hampain.

– Agger on erittäin hyvä keskuspuolustaja. Toivottavasti hän pystyy pelaamaan koko kauden. Siten hän voi näyttää kuinka hyvä pelaaja hän on.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!