Rovaniemen Palloseuran kärkimies Aleksandr Kokko on valittu Ykkösen heinäkuun pelaajaksi. Valinnan suoritti Jalkapallon Pelaajayhdistys.

RoPS on pelannut erittäin vakuuttavan kauden. Joukkue on ylivoimaisessa sarjajohdossa 19 pelatun ottelun jälkeen. Kokko on ollut yksi joukkueen menestyksen kulmakivistä, sillä hän on iskenyt ison kasan maaleja. Osumisen taidon mies todistetusti taitaa, sillä hänen vyöllään on Veikkausliigan maalikuninkuus vuodelta 2008.

Kärkimies kertoo suoraan Huuhkaja-tv:n haastattelussa tulevista tavoitteistaan.

– Niin kauan kuin pelaan futista – sanon suoraan – tavoite on päästä rahoille. Tässä on kuitenkin ikää aika paljon. Ykkösen maalikuninkaana ei tästä silti lähdetä Bundesliigaan. Pitää miettiä, että pelaanko mieluummin vielä Veikkausliigaa ja yritänkö näyttää, että kuulun oikeasti Eurooppaan. Vai lähdenkö Itä-Eurooppaan ottamaaan rahat pois – yrittääkö sitä? Siinä on kaksi vaihtoehtoani. Täytyy miettiä, Kokko kertoo.

Hyökkääjän ensi kauden kuviot ovat tosiaan auki. Toiveissa on kuitenkin jatkaa tutussa ympäristössä.

– Toivottavasti (jatkan) RoPSissa liigassa. Se on tällä hetkellä ainoa suhteellisen konkreettinen. Olen viihtynyt täällä hyvin, ei minulla ole mitään hätää lähteä.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!