VPS lähti KuPS-otteluun sunnuntaina tuoreemmin jaloin, kun KuPS oli kiireellä kotiutunut vasta torstain europelistään Turkista. VPS ei kuitenkaan missään vaiheessa saanut ottelua hallintaa, ja KuPS teki ainoan maalin 81. minuutilla Ilja Venäläisen onnistuessa.

– Emme saaneet palloa ensimmäisellä puoliajalla missään vaiheessa kontrolliin, vaan peli oli aika sekavan oloista. Toisella puoliajalla saimme enemmän pelaavuutta, mutta ei niin paljoa kuin mihin meidän pitäisi pystyä, VPS-luotsi Olli Huttunen analysoi joukkueen kotisivuilla.

VPS:lle murheita lisäsi Jarno Parikan loukkaantuminen, jonka vuoksi hänet vaihdettiin kentältä jo ensimmäisen puoliajan lopulla. Tilalle tullut Steven Morrisey pelasi ensimmäistä kertaa sydänlihastulehduksesta toipumisen jälkeen, mutta oli vielä keskenkuntoinen.

– Ennen maalia peli oli aika fifty-fifty. Mentiin päästä päähän, ja katsottiin, kumpi sen maalin tekee. Aika pettynyt olen. Moni pelasi alle oman tasonsa, ja Parikan poistuminen tällien takia rikkoi meidän ryhmitystämme.

VPS on putosi tasaisessa liigassa seitsemänneksi, mutta on esimerkiksi kolmossijasta vain neljän pisteen päässä. Joukkueen pelit jatkuvat kotikentällä, minne Haka tulee kylään ensi sunnuntaiksi.

Redbet tarjoaa jopa 200 euroa ILMAISTA rahaa kasinolle!
Avaa pelitilisi tästä ja valitse oma bonuksesi!