Maaottelutauko teki HJK:n miesten joukkeelle hyvää. Ennen taukoa joukkue joutui matkaamaan Turkuun TPS:n vieraaksi pahasti siipirikkona, kun melkein koko puolustuslinja oli loukkaantuneena. Taistelu toi kuitenkin täydet pisteet.

Pelaa HJK-FF Jaro NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,18 – 6,50 – 14,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Päävalmentaja Muurinen on mielissään joukkueen vireystilasta. Nyt myös loukkaantuneet on saatu parempaan kuntoon

– Europelit ovat tältä vuodelta saatettu päätökseen, samoin vuoden viimeinen hieman pidempi, maaotteluista johtuva sarjatauko on nyt ohi. Toisin sanoen, tästä päivästä alkaa tämän kauden viimeinen rutistus. Eikä tilanne voisi juuri mielenkiintoisempi olla. Mestaruustaistelu on nyt kaikkien mielessä, niin pukukopissa kuin varmasti katsomoissakin, Muurinen toteaa helsinkiläisseuran uutiskirjeessä.

– Me nappasimme TPS:ltä komeasti täyden pistepotin vieraissa. Se oli meille kohtalaisen harvinaista herkkua, sillä Turku on ollut meille parin kauden aikana erittäin hankala paikka pelata. Tällä kertaa olen erittäin tyytyväinen jätkiin, erityisesti siksi, että lähtökohtamme olivat vaikeat: lähes koko vakiopuolustuslinja joutui jättämään pelin väliin erinäisten vammojen takia.

Vastustaja Jaro on Muurisen papereissa arvaamaton ja alati vaarallinen.

– FF Jaro on alisuorittanut tällä kaudella. Joukkue on mielestäni erittäin laadukas, samoin joukkueen pelitapa. Aleksei Eremenko Senior on vuosien aikana ajanut Pietarsaareen aktiivisen pelitavan, mikä on näkynyt ajoittain selkeästi. Tasaisuus on kuitenkin heiltä puuttunut. Jaro on silti yksi vaarallisimmista ja arvaamattomimmista joukkueista liigassa. En usko, että elokuun lopun muutokset (keskikenttä Dickson Agyemanin lähtö, Sherif Ashrafin ja Liverpool-kasvatti Steven Irwinin tulot) näkyisivät erityisen selkeästi heillä. Jos jotain, niin joukkue on vain vahvistunut putoamiskamppailua varten.

Pelaa HJK-FF Jaro NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,18 – 6,50 – 14,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!