Arsenalin suomalais-englantilaisen puolustajan Carl Jenkinsonin mielestä joukkue näytti viikonlopun 2-0-voitolla Liverpoolista kuuluvansa Valioliigan ehdottomaan kärkeen.

Pelaa Arsenal-S’ton NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,33 – 4,75 – 9,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Kahden ensimmäisen pelin (0-0-tasapelit Sunderlandia ja Stokea vastaan) tulokset eivät olleet ideaaleja, ja kuten sanoin jo ennen peliä, niin voitto Anfieldillä olisi iso kannanotto aikomuksistamme, Jenkinson kertoi Arsenalin kotisivuilla.

– Me teimme sen, ja näytimme olevamme kilpailussa kärkisijoista mukana. Olemme tyytyväisiä tulokseen, mutta sekin toi vain kolme pistettä. Tästä pitää vain jatkaa samaan malliin.

Arsenalin hyökkäyskykyä arvosteltiin kahden avauspelin jälkeen ja epäiltiin, kuinka joukkue pärjää Robin Van Persien myynnin jälkeen. Uudet miehet Santi Cazorla ja Lukas Podolski rikkoivat vihdoin kuparisen Liverpool-ottelussa.

– Tiesimme, että maaleja alkaa tulla. Ja nyt teimme niitä Anfieldilla, joka ei todellakaan ole helppo paikka vierasjoukkueelle.

Uusi kakkosluotsi tiivistänyt puolustuksen

Arsenalin suurin tavoite tälle kaudelle on ollut parantaa puolustuspeliään. Kolmessa avauspelissä omiin ei ole mennyt maaliakaan, ja näyttää siltä, että entisen Englannin maajoukkuetopparin Steve Bouldin tulo joukkueen kakkosvalmentajaksi on tuonut tulosta.

– Hän neuvoo meitä ja antaa vinkkejä, ja meillä on ollut pitkä pre-season aikaa hioa yhteispelimme kuntoon.

– Suuri ansio menee myös keskikentällä. Liverpool pelissä keskikenttämme kolmikko ja laitakärjet pelasivat erittäin hyvin myös puolustussuuntaan.

Jenkinson on pelannut täydet minuutit Arsenalin tämän kauden liigaotteluissa. Joukkue jatkaa pelejään maaottelutauon jälkeen lauantaina 15. syyskuuta kotonaan sarjanousija Southamptonia vastaan.


Pelaa Arsenal-S’ton NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,33 – 4,75 – 9,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!