Barcelonan nuori keskikenttäpelaaja Thiago Alcantara ihmettelee, miksi heidän uskotaan epäonnistuvan tällä kaudella. Toki joukkueen peräsimessä vaihtui käskijä, kun kaiken voittanut Pep Guardiola siirtyi sapattivuodelle ja aiempi kakkosmies Tito Vilanova otti valmennusvastuun. Katalaanien esitykset ovat kuitenkin olleet heti alusta timanttia – kuusi ottelua, kuusi voittoa.

– On erikoista, että ihmisillä on yhä epäilyksiä joukkuettamme kohtaan. Meidän starttimme kauteen ei olisi voinut olla parempi. Sarjapeleissä, Mestarien liiga mukaan lukien, olemme ottaneet nyt kuusi voittoa ja olemme olleet jokaisessa kamppailussa ylivoimaisia, Thiago kertoi Barcelonan verkkosivuilla.

– Olemme päässeet hyvään rytmiin ja haluamme yksinkertaisesti vain parantaa edelleen, jotta olemme kärjessä kauden päätteeksi.

Seura johtaa Espanjan pääsarjaa 15 pisteellään. Toinen suurseura Real Madrid on viiden kierroksen jälkeen jo kahdeksan pisteen päässä sijalla seitsemän. Barcelona hävisi elokuun lopussa pelatun kaksiosaisen Espanjan Supercupin juuri madridilaisjoukkueelle, mutta on ollut muuten voittamaton.