20-vuotiasta brasilialaisvirtuoosia Neymaria pidetään yhtenä parhaista nuorista jalkapalloilijoista maailmassa. Pelaajaa on viety milloin mihinkin suurseuraan – Real Madridiin, Chelseaan tai viimeksi Barcelonaan – , mutta pelaajan nykyisen seuran Santosin presidentti Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro kumoaa mediassa liikkuneita huhuja, että pelaaja olisi jo sitoutunut muualle.

– Hän on onnellinen täällä ja pelaa hyvin. Ja mikä tärkeintä, hän saa hyvää palkkaa. Katsotaan jatkaako hän vielä vuoden 2014 jälkeenkin, Ribeiro kertoi ESPN:lle.

Neymar itse on aiemmin kertonut jatkavansa Brasiliassa ainakin kotimaassaan vuonna 2014 pidettäviin MM-kisoihin asti. Presidentti Ribeiro vahvistaa, että mm. Real Madrid ja Barcelona ovat olleet seuraan yhteydessä.

– Se ei vielä tarkoita mitään. Aiomme taistella pitääksemme Neymarin täällä. Santosin ei tarvitse myydä pelaajiaan saadaksemme rahaa. Meidän ensisijainen tavoitteemme on voittaa pokaaleja ja hän on pelaaja, joka antaa meille paremmat mahdollisuudet siihen.

Whitebet tarjoaa 10€ ILMAISRAHAA tutustumistarjouksena kasinolle!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!