Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldon ympärillä on riittänyt viime päivinä tavallistakin enemmän puhetta. Siirtospekulaatiot portugalilaisen ympärillä ovat eläneet (lue lisää tästä), mutta kaikki eivät usko näihin juttuihin.

Madridin puolustaja Alvaro Arbeloa painottaa Ronaldon olevan joukkueelle arvokas pelaaja, eikä hänen puheistaan paista joukkueen sisäinen skisma.

– Real Madrid on Cristiano Ronaldolle tärkein asia. Hän tietää olevansa joukkueen paras, ja toivon hänen jatkavan uransa loppuun (asti täällä). Tätä fanit haluavat. Hän on todellinen esikuva, ja me autamme häntä, Arbeloa toteaa seuran verkkosivuilla.

Arbeloa antaa paljon tunnustusta Ronaldolle. Kiitosta saa portugalilaisen ammattitaito ja pyrkimys kehittyä koko ajan paremmaksi pelaajaksi.

– Cristiano haluaa aina poimia palkintoja. Tuo intohimo on tehnyt hänestä parhaimman, mutta tärkein asia hänelle on silti Real Madrid. En usko Ballon d´Or –palkinnon (kultainen pallo) voiton olevan tärkein asia hänen elämässään.

– Olemme yhtä perhettä, ja meidän täytyy auttaa häntä matkan varrella. Hän on tämän joukkueen kasvot. Uskon, että hän pelaa vielä monta vuotta Madridissa, Arbeloa päättää.