Sveitsin liigan Young Boysiin viime kaudella siirtynyt keskuspuolustaja Juhani Ojala on saanut joukkueessaan yhä enemmän ja enemmän vastuuta, ja mies onkin noussut myös A-maajoukkueessa lähelle avauskokoonpanon paikkaa.

Pelaa Suomi-Ranska Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 6,15 – 3,75 – 1,51
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Miehen mukaan vastuu ja peliminuutit ovat kasvattaneet hänen itseluottamustaan viime aikoina.

– Olen päässyt aika hyvin pelaamaan, olen pelannut tasaisen varmasti ja on tullut kehujakin. Hyvässä iskussa olen. Mitä enemmän pelaa, niin sitä parempi itseluottamus on kentällä, Ojala pohti HuuhkajaTV:n haastattelussa.

Perjantain MM-karsinta-avauksessa Huuhkajaparvi kohtaa Ranskan, joka on yksi jalkapallon suurmaista. Joukkue kuitenkin vaihtoi valmentajaa kesän EM-kisojen jälkeen ja ei ole parhaimmillaan. Vaarallisuutta joukkueessa riittää joka tapauksessa, mutta hyvällä joukkuepelillä suomalaiset voivat pistää hanttiin.

– Hyvä joukkuepeli ja tiivis puolustaminen ovat meidän aseet. Jos pelataan yhdessä hyvin, niin voidaan voittaa. Meidän taktiikka on välillä toiminut hyvin, ja en näe voitolle esteitä, jos pelataan kuten osataan.

– Mutta virheisiin ei ole varaa. Näissä peleissä pitää onnistua täydellisesti, jos halutaan hyvä tulos. Ranskalla on maailmanluokan pelaajia ja ne osaa tehdä yhdestäkin paikasta maalin.

Pelaa Suomi-Ranska Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 6,15 – 3,75 – 1,51
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!