Liverpoolin kapteeni Steven Gerrard kertoo, että Manchester Unitedin manageri Sir Alex Ferguson halusi aikoinaan ostaa hänet joukkueeseensa. Gerrard on Liverpoolin kasvatti ja on edustanut joukkuetta koko uransa ajan.

Pelaa Liverpool-Arsenal NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,07 – 3,30 – 3,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Gerrard paljastaa myös, että Real-luotsi Jose Mourinho oli myös kiinnostunut hänestä pariinkin otteeseen Chelsea-aikana sekä myöhemminkin, kun portugalilainen aloitti Real Madridissa.

– Tuollaisia asioita on ollut meneillään viimeisen kymmenen vuoden ajan. Ihmiset saivat siitä vihiä vain vuonna 2004, kun Chelsean kiinnostus tuli julkisuuteen. Mutta samanlaisia tilanteita on ollut muitakin, Gerrard kertoi Daily Mail -lehdelle.

– Olin otettu, koska tuolloin kaksi sen hetken parasta manageria halusivat minut joukkueisiinsa. ManU:ssa silloin pelannut Gary Neville kertoi minulle managerinsa kiinnostuksesta.

”Nyt olen tyytyväinen Liverpoolissa”

Liverpoolin ikonina mies ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan olisi koskaan voinut ajatellakaan pelaavansa Manchester Unitedissa.

– Mutta pelaaminen ManU:ssa olisi ollut mahdotonta. Joukkueiden välinen kilpailu on yhä olemassa.

– Chelsean tapaus oli tietenkin erilainen. Joukkueemme ei silloin pystynyt haastamaan kärkeä ja siinä oli miettimistä. Mutta sanoin jo silloin ei, ja myöskään myöhemmin en vastannut Mourinhon kutsuun. Olin jo asettunut ja tyytyväinen olooni Liverpoolissa.

Pelaa Liverpool-Arsenal NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,07 – 3,30 – 3,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!