Brittilehti Mirror väittää, että Manchester Unitedin manageri Alex Ferguson olisi mahdollisuuden tullen kiinnostunut hankkimaan Real Madridin supertähden Cristiano Ronaldon takaisin Old Traffordille. Valmentajavelhoa lehden mukaan askarruttaa tällä hetkellä, onko Ronaldon lähtöspekulaatiot Espanjan hallitsevista mestareista faktaa vai turhaa turinaa.

Ronaldo siirtyi Madridiin juuri Manchesteristä kesällä 2009 ennätyksellisellä 93 miljoonan euron siirtokorvauksella. Portugalilaistähden tyytymättömyys espanjalaisseurassa on noussut viime viikkoina tapetille, joten paluu vanhoihin ympyröihin ei ole mitenkään poissuljettu ajatus.

– Kun Ronaldo liittyi Realiin, manageri teki selväksi, että Ronaldo on aina tervetullut takaisin, lähde Unitedista toteaa lehden mukaan.

– Tuo siirto todistaisi, että ManU voi edelleen kilpailla siirtomarkkinoilla suurimmistakin nimistä. Mutta tällä hetkellä vain Ronaldo tietää, onko hän tosissaan lähdön suhteen, vai murjottaako hän vain.

Maailmanennätys uusiksi?

27-vuotiaan Ronaldon sopimuksessa on 800 miljoonan punnan ostoklausuuli, mutta todennäköisesti siirtosumma liikkuisi samoissa lukemissa kuin kolme vuotta sitten. Taloudellisesti Ronaldon hankinta voisi olla kannattava veto, sillä pelkästään tähden pelipaitojen myynti toisi valtavat voitot, sponsoroiden lisäkiinnostuksesta puhumattakaan.

Fergusonilla on hyvät välit Ronaldon agentin Jorge Mendesin kanssa, joten tämä voisi olla oiva valttikortti neuvotteluissa. Tiettävästi myös Realin päävalmentaja Jose Mourinho sekä Ferguson tulevat keskenään hyvin toimeen. Mikäli puheista siirrytään konkreettiselle tasolle, mitataan samalla omistajaperhe Glazereiden kanta megasiirtoihin.