Valioliigaseura Manchester Cityn puolustaja Kolo Toure on lähtökuopissa. Mies itse toivoo siirtyvänsä Turkkiin ennen kuin maan siirtoikkuna sulkeutuu keskiviikkona. Asiasta kertoo Goal.com-sivusto.

Viimeiset kymmenen vuotta Valioliigassa pelannut, ensin Arsenalissa ja sieltä Manchesteriin siirtynyt, norsunluurannikkolainen ei kuulu manageri Roberto Mancinin avauskokoonpanoon. Vincent Kompany sekä Joleon Lescott ovat italialaisen papereissa 31-vuotiaan konkarin edellä.

Galatasarayn valmentaja Fatih Terim totesi sunnuntaina Goal.comin mukaan, että joukkueen puolustuslinja kaipaa täytettä.

– Meidän täytyy tuoda joku sisään, selvästikin puolustaja.

– Olemme kiinnostuneita Manchester Cityn Kolo Touresta. Voimme kysyä apua Ebouelta, jos tarve tulee. Meidän täytyy viimeistellä siirto ennen kuin Mestarien liigan listojen deadline koittaa, Terim kertoo ja viittaa Touren maanmieheen ja Arsenalin aikaiseen tuttuun Emmanuel Eboue´hin.

Kaikkien Mestarien liigaan lohkovaiheeseen päässeiden joukkueiden tulee toimittaa 25 pelaajan nimilista eteenpäin maanantaina.