ManU:n laitapelaajan Nanin uutisoidaan olevan raivoissaan seuralle, koska seura oli sopimassa pelaajan siirtymisestä Venäjän liigan Pietarin Zenitiin ilman pelaajan suostumusta.

25 miljoonan punnan arvoiseksi arvioitu siirto kariutui lopulta pelaajan tahallaan ylimitoitettuun palkkavaatimukseen – Nani pyysi Zenitiltä yli 200 000 punnan korotusta viikkopalkkaansa – , minkä hän tiesi kaatavan kaupan. Nanin nykyinen palkka on noin 130 000 puntaa viikossa.

– Nani kertoi agentilleen, että pyydä älytöntä palkkaa, jotta seuran kiinnostus lopahtaa, Mirror.co.uk tiesi pelaajan lähipiiriin kuuluvan lähteen kertoneen.

– Hän odotti seuran hylkäävän tarjouksen, mutta he halusivat joka tapauksessa keskustella pelaajan kanssa. Nani laittoi puhelimensa kiinni, koska ei halunnut asiasta keskustella.

Nyt Nanin kerrotaan aikovan vaikka istuvan penkillä sopimuksensa loppuun asti. Hänellä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä.

– Hän ei halua lähteä. Hän on tyytyväinen täällä ja aikoo olla sopimuksensa loppuun Unitedissa, jos he heittäytyvät hankalaksi.

Unitedin kesähankintojen vuoksi pelaajan rooli ja peliaika ovat kutistuneet aiemmista kausista, jonka vuoksi ManU-manageri Alex Ferguson on valmis myymään pelaajan muualle.