Loistokautta pelaava MYPA joutuu todelliseen testiin kahdessa seuraavassa ottelussa, kun vastaan tulevat Veikkausliigan kärkijoukkueet, FC Inter ja HJK. Ensimmäisenä kouvolalaisten vireen mittaa Turun Inter perjantaina Saviniemessä kello 18.30 alkaen.

Pelaa MYPA-FC Inter NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,00 – 3,40 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Turkulaisryhmässä riittää vaarallisia pelaajia. Mika Ojala ja Irakli Sirbiladze muodostavat vaarallisen parivaljakon hyökkäyspäässä. Tästä todisteena molemmat pelaajat keikkuvat maalipörssin kärkipäässä.

– Interillä on laadukas joukkue, mutta erityisesti Ojala ja Sirbiladze on saatava eliminoitua. Liigan superkaksikon tähdittämän hyökkäyksen eliminointi antaa meille mahdollisuuden hyökätä ja pelata omaa peliämme, MYPA-luotsi Toni Korkeakunnas kertoo seuran verkkosivuilla.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, ensimmäisen pelin vei Turun Inter kotonaan, kun taas jälkimmäinen meni selkeästi kouvolalaisryhmälle.

MYPA lähtee otteluun poissaolojen rasittamana. Pekka Sihvola, Nosh A Lody ja David Ramadingaye kärsivät pelikieltojaan. Lisäksi Hassan Sesayn pelikunnosta ei ole sataprosenttista varmuutta.

– Pieniä viilauksia tehdään aina vastustajan mukaan, mutta joukkue lähtee silti pelaamaan omaa peliään. Vastassa on lyhyessä ajassa kaksi liigan huippujoukkuetta, joten alisuorittamisiin ei ole varaa, Korkeakunnas päättää.

Pelaa MYPA-FC Inter NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,00 – 3,40 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!