Pikkuhuuhkajat hakevat revanssia – "Nuupahdus pitää kuitata"

© Kuva: Juha Tamminen
Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue pelaa maanantaina viimeisen ottelun EM-karsinnoissa, kun joukkue kohtaa Liettuan vieraskentällä. Pikkuhuuhkajat lähtevät hakemaan revanssia edelliskohtaamisen 3-4-tappio niskassaan.

Suomi lähtee otteluun uudistetulla kokoonpanolla. Peräti viisi pelaaja on pudonnut ryhmästä pois loukkaantumisten vuoksi ennen Liettuaan matkaamista. Thomas Lahmilla on paha puujalka, josta on poistettu verta. Jesse Jorosen takareisivamma on ottanut takapakkia. Petteri Pennanen loukkaantui ottelussa HJK:ta vastaan ja kulkee parhaillaan kepeillä. Juho Lähteen pelikunnon on vienyt viruskuume. Saku-Pekka Sahlgrenilla on kyljessä luumustelma.

– Aikamoista rallia on ollut pelaajien puolesta viime päivinä. On myös hyvä, että mukana on monta uutta pelaajaa. Mukana olijoista Valtteri Morenilla on ollut pientä lämpöä, hänen pelaamisensa ratkeaa vasta maanantaina, päävalmentaja Mika Laurikainen toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Joukkueessa on mukana paljon uusia kasvoja. Valmennusjohdon mukaan tämä on tietoinen ratkaisu.

– Päätimme alun alkaen, että jos mahdollisuudet kisapaikkaan menevät, alamme ajamaan uusia pelaajia sisään. Näin olemme myös tehneet.

Laurikainen lähtee otteluun selvin sävelin.

– Kolmeen pisteeseen tähdätään ehdottomasti. Viime kerran nuupahdus pitää kuitata, luotsi toteaa.

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!