Pikkuhuuhkajat päättivät karsintansa voittoon: "Pääsimme minimitavoitteeseemme"

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue voitti EM-karsintansa päätöspelin Liettuaa vastaan vieraskentällä 3-1-lukemin. Suomi joutui takaa-ajajaksi avauspuolikkaan jälkeen, mutta voitti Tim Väyrysen, Tero Mäntylän ja Petteri Forsellin maaleilla ottelun lopulta selvästi.

– Jos kymmenen ensimmäistä minuuttia ottaa pois, niin tämä oli erinomainen suoritus. Moni pelaaja totesikin pelin jälkeen, että näin hyvältä ei ole pelaaminen näissä karsinnoissa vielä tuntunut. Loistava päätös näille karsinnoille, päävalmentaja Mika Laurikainen hehkutti Palloliiton kotisivuilla.

Suomen jatkomahdollisuudet olivat kariutuneet ennen viimeistä peliä. Suomi oli lopulta lohkon kuudesta joukkueesta sijalla neljä.

– Pääsimme minimitavoitteeseemme. Yksi piste lisää Liettualta ja voitto toisesta Malta-pelistä olisivat nostaneet karsinnat plussan puolelle.

– Mutta oli tässä paljon hyvää. Kasvatimme pelaajia A-maajoukkueeseen ja nyt kentällä oli jo monta sellaista pelaajaa, joiden kanssa voimme aloittaa seuraavat karsinnat.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!