Arsenalin manageri Arsene Wengerillä on käytettävissään tammikuun siirtoikkunassa reilusti kahisevaa seuran hyvien talouslukujen ansiosta. Valmentajavelho saattaa käyttää rahat Radamel Falcaoon. Asiasta kertoo Daily Mirror -lehti.

Lehden mukaan Wengerillä olisi käytettävissään reilut 35 miljoonaa puntaa uusien vahvistusten houkuttelemiseen.

– Jos Arsene tahtoo käyttää rahat tammikuun siirtoikkunassa, niin hän voi tehdä niin, seuran puheenjohtaja Peter Hill-Wood toteaa lehdelle.

– Taloudelliset tuloksemme ovat olleet hyviä ja haluamme laittaa rahan käyttöön, jos Arsene päättää haluavansa lisää pelaajia, Hill-Wood jatkaa.

Ranskalaisluotsi on lehden mukaan Atletico Madridin hyökkääjä Falcaon ihailija. Pelimiehen perässä on tiettävästi myös ainakin Chelsea ja ranskalainen PSG.

Falcaon sopimukseen on kirjailtu 50 miljoonan punnan ostoklausuuli. Tuo summa saattaa kuitenkin pudota maan talousvaikeuksien vuoksi.

Falcao kertoi aiemmin Marca-lehdelle, että siirto pois seurasta on tulevaisuudessa mahdollinen (lue lisää tästä). Daily Mirror tietää kertoa, että jos Atletico pudottaa vaatimuksensa 40 miljoonaan puntaan, Wenger saattaisi toimia.