Valkeakoskella pelataan maanantaina elintärkeä veikkausliigaottelu. Ottelussa on hyvin erilaiset panokset, kun sarjapaikasta taisteleva Haka yrittää napsia pisteitä mestaruutta hamuavalta HJK:lta.

Pelaa Haka-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 6,00 – 4,20 – 1,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

HJK nousi liigakärkeen viime kierroksella. Mikäli ryhmä kaataa vastustajansa maanantaina, asettaa se paineet FC Interin harteille. Turkulaisryhmä pelaa oman koitoksensa vasta keskiviikkona KuPS:aa vastaan. Pistemenetys taas tietäisi entistä kiivaampaa mestaruustaistelua, sillä kolmantena oleva TPS janoaa myös pokaalia kaappiinsa.

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen tietää isäntien vaarallisuuden ja painottaa kamppailun alla ammattimaista asennetta.

– Me saimme todeta jo Jaroa vastaan sen, miten kovalla asenteella putoamistaistelussa olevat joukkueet tulevat kaikkia joukkueita vastaan. Me emme saa aliarvioida Hakaa pätkääkään. Haka on juuri nyt todella vaarallinen, Muurinen varoittelee seuran verkkosivuilla.

HJK:n kokoonpanotilanne on hyvä. Vierasreissulta kotiin jää ainoastaan pelikiellossa oleva Joel Perovuo. Rami Hakanpää ja Timi Lahti harjoittelivat viikonloppuna, joten helsinkiläisille huolia aiheuttanut toppariosasto vaikuttaisi olevan kunnossa.

Juha Malisen (Hakan päävalmentajan) pelitavan ja Hakan tilanteen tuntien, odotan aggressiivista ja halukasta Hakaa. Malisen pelitapa on aina rohkea, mutta nyt kun Hakalla on tavoitteena vain ja ainoasti kolme pistettä, aggressiivisuus tulee korostumaan, Muurinen analysoi kamppailun luonnetta.

Pelaa Haka-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 6,00 – 4,20 – 1,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!