HJK:n superlupaus kovassa iskussa: ”Flow-tila päällä”

HJK:n hyökkäyslupaus Joel Pohjanpalo on hyvällä pelipäällä Vaasan Palloseuraa vastaan.

Pohjanpalo iski ottelun avausmaalin 34. peliminuutilla komealla yksilösuorituksella. 18-vuotias hyökkääjä sai pallon oikealla laidalla, ajoi röyhkeästi sisään rangaistusalueelle ja harhautteli matkalla olleet kotijoukkueen puolustajat. Maalitykki päätti tähtihetkensä tyylikkääseen nostoon, jonka edessä VPS-vahti Janne Henriksson oli voimaton.

– Taisi olla flow-tila päällä. En yleensä tuollaisia maaleja tee, Pohjanpalo totesi maalistaan puoliajalla UrhoTV:n haastattelussa.

Neljä minuuttia edellisestä Pohjanpalo oli jälleen irti. Oivan pystyjuoksun päätteeksi nuorukainen haki syöttöä keskelle, josta pallo kimposi kotijoukkueen poikkipuiden väliin. Osuma merkittiin omaksi maaliksi.

HJK johtaa ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen maalein 2-0. Sarjassa toisena oleva FC Inter on tappiolla vieraskentällä Hakaa vastaan 0-1. Mestaruudesta niin ikään taisteleva TPS sen sijaan on tasalukemissa 0-0 IFK Mariehamnin kanssa Ahvenanmaalla.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle FC Honka - HJK 21.09.2019

1
X
2
Bonus