Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinho vannoo palaavansa jonakin päivänä vielä Englantiin ja toivoo myös, että ManU-manageri Alex Ferguson valmentaa vielä Valioliigassa silloin.

Entistä Porton, Chelsean ja Inter Milanin päävalmentajaa on pidetty Fergusonin manttelinperijänä sinä päivänä, kun skotti päättää jättää jalkapallokentät.

Portugalilainen kuitenkin toivoo vielä saavansa kamppailla ”Pomoksi” kutsumaansa Fergusonia vastaan Englannin kentillä.

– Kutsun häntä pomoksi, koska hän on valmentajien pomo ja toivon, että hän on vielä ManU:n managerina, kun palaan Englantiin, Mourinho kertoi CNN:lle.

Mourinholle täydellinen paikka päästä nokikkain Fergusonin kanssa olisi valmentaa paikalliskilpailijaa Manchester Cityä. Mies kuitenkin toppuuttelee siirtohuhuja.

– En mieti sellaisia asioita, koska minulla on neljän vuoden sopimus Realin kanssa. Kun tein sen sopimuksen, niin ajattelin viettäväni ajanjakson täällä enkä ajattele muita seuroja.

– Mutta sanon sen, että seuraava projektini on Englannissa. Koska? En tiedä sitä vielä itsekään. Tällä hetkellä olen tyytyväinen, kun saan valmentaa maailman parasta seuraa.