Englannin maajoukkueen kanssa sunnuntaina harjoitellutta Arsenalin suomalais-englantilaista puolustajaa Carl Jenkinsonia kaavailtiin jo joukkueen tiistaiseen Puola-otteluun, kertoo brittiläinen Daily Mirror -lehti.

Pelaa Puola-Englanti NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,95 – 3,20 – 1,94
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Englannin maajoukkue harjoittelee perinteisesti Lontoossa Arsenalin harjoituskeskuksessa Colneyssä ja laitapuolustajan liittyminen harjoituksiin oli luontevaa.

Lehden mukaan Jenkinson kävi henkilökohtaisen keskustelun Englannin päävalmentajan Roy Hodgsonin kanssa ja kertoi olevansa käytettävissä maajoukkueelle.

Entinen Huuhkaja-luotsi olisi halunnut valita miehen saman tien maajoukkueeseen loukkaantumisia paikkaamaan, mutta Englannin liitto kertoi, että kaksoiskansalaisuuden omaavan pelaajan valitsemiseen tarvitaan FIFA:n lupa, jota liitto ei ollut pyytänyt. Luvan saamiseen menee kuukauden päivät, ja näin ollen mies ei pystynyt liittymään pikakomennuksella joukkueeseen.

Jenkinson on edustanut Suomea nuorten tasolla. Hänellä on Suomen kansalaisuus äitinsä puolelta, mutta on syntynyt ja asunut koko ikänsä Lontoossa.

Nyt näyttää siltä, että Jenkinson valitaan Englannin maajoukkueeseen marraskuun ystävyysotteluun Ruotsia vastaan ja mies hyväksyy kutsun. Hän on aiemmin kieltäytynyt Huuhkaja-luotsi Mixu Paatelaisen kutsuista liittyi Suomen A-maajoukkueeseen.

Pelaa Puola-Englanti NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,95 – 3,20 – 1,94
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!