Liverpoolin manageri Brendan Rodgers kaavailee vahvistavansa rivejään tammikuussa Arsenalin pikakiitäjällä Theo Walcottilla ja Glasgow Celticin kärkipelaajalla Gary Hooperilla, kertoo Daily Mail -lehti.

Rodgersin kerrotaan olevan tyrmistynyt seuran johdolle, kun se päästi elokuussa Charlie Adamin, Jay Spearingin ja Andy Carrollin siirtymään muualle ja kaipaa nyt vahvistuksia varsinkin hyökkäyspäähän korvaamaan menetyksiä.

Liverpoolilla on ykkösjoukkueessa parhaillaan vain yksi varsinainen kärkipelaaja terveenä Luis Suarezissa, kun Fabio Borini loukkaantui Italian alle 21-vuotiaden maajoukkueen harjoituksissa viikolla. Hätä on siis suuri.

– Joukkueessamme on osa-alueita, joihin tarvitsemme vahvistuksia niin pian kuin mahdollista. Meidän parasta kokoonpano on vertailukelpoinen minkä vain kärkijoukkueen kanssa, mutta miehistömme on ohut ja se asettaa meille runsaasti haasteita, Daily Mail siteeraa manageria.

– Minulla on ollut hyviä keskusteluja omistajien kanssa ja he ymmärtävät millaisessa tilanteessa joukkue on.

Walcottin sopimus Arsenalin kanssa päättyy ensi kesään, eikä seura ja pelaaja ole neuvotteluista huolimatta sopuuna jatkosta. Mikäli jatkoa ei ole tehty tammikuun alkuun mennessä, Arsenal luultavasti rahastaa pelaajalla.

Myös Hooperin sopimusneuvottelut Celticin kanssa ovat parhaillaan jäissä.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!