Manchester Cityn tähtipelaajan Yaya Touren agentti Dimitri Seluk kertoo, että norsunluurannikkolainen keskikentän jyrä on valmis siirtymään jo muualle autettuaan joukkueensa FA Cupin ja Englannin liigan voittoon peräkkäisinä vuosina.

Selukin mukaan useat Euroopan huippuseurat, viime kauden Mestarien liiga voittaja Chelsea mukaan lukien, ovat kiinnostuneet pelaajista.

– Toure on tehnyt kaiken mitä pystyy Cityssä ja hän tarvitsee uusia motivatiotekijöitä. Hän voisi liittyä johonkin toiseen suurseuraan, kuten Chelseaan tai Bayern Müncheniin. Mutta eniten toivoisin, että Barcelona tekisi hänestä tarjouksen, Seluk oli kertonut Sport-lehdelle Sky Sportsin mukaan.

Goal.com:n mukaan Cityllä ei ole kiire uusia Touren sopimusta, joka kestää vuoteen 2015, jolloin pelaaja on 32-vuotias. Tällä hetkellä 29-vuotiaan pelaajan edustajat yrittävät saada uuden monivuotisen sopimuksen tehtyä mahdollisimman pian, jotta pystyvät pyytämään korkeampaa palkkaa pelaajalle myös pitkälle yli 30 vuoden iän. Agentin kommentit medialle voidaan nähdä taktikointina, jotta City vauhdittaisi sopimusneuvotteluja osaltaan.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!