Manchester Cityn johtoportaaseen kuuluva Brian Marwood haluaa, että joukkueen pelaajat ovat roolimalleja. Hän kuitenkin kertoo, että joukkueen tähtihyökkääjä Mario Balotelli ei ole tässä asiassa seuran tavoitteleman identiteetin näköinen ja hänen olisi syytä omaksua muutaman muun pelaajan toimintamalleja ammatissaan.

– Mielestäni on tärkeää näyttää hyvää esimerkkiä. Tiedätte kenestä puhun, kun sanon seurastamme löytyvän tapauksia, jotka eivät noudata oikeita arvoja ja käyttäydy oikealla tavalla, Marwood kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

– Pääasiassa meillä on loistava pelaajaryhmä täällä, ajatellaan vaikka Pablo Zabaletaa, Vincent Kompanyä, Joe Hartia jne. Meillä on useita pelaajia, jotka osaavat toimia oikealla tavalla. Pelaajien täytyy olla hyviä roolimalleja.

Italialaishyökkääjä on ollut osallisena useissa välikohtauksissa, niin harjoituskentällä kuin otteluissakin omien tai vastustajien kanssa tai omassa yksityiselämässään, mitkä ovat ainakin välillisesti häirinneet joukkueen harmoniaa ja lisänneet sen ympärillä olevaa häiritsevää kuhinaa.