Saksan maajoukkue kaatoi perjantaina MM-karsinnassa Irlannin vieraskentällä peräti 6-1. Joukkueen maaleista vastasivat Marco Reus ja Toni Kroos, jotka tekivät kaksi osumaa mieheen sekä Mesut Özil ja konkarihyökkääjä Miroslav Klose.

Pelaa Saksa-Ruotsi Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,27 – 4,95 – 10,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Kahden maalin Reus varoitteli joukkueen haastajia, että saksalaiset eivät olleet vielä lähelläkään huipputasoaan. Joachim Löwin miehistön lopullisena tavoitteena on nousta vielä askel-pari kokonaisvaltaisessa tasossa ylöspäin ja kukistaa maailman muut huiput vuoden 2014 MM-kisoissa.

– Meillä on suuria suunnitelmia. Valmentaja valmisti meidät hyvin ja hallitsimme ottelua alusta loppuun, Reus kertoi Sportschau-kanavalle.

Maalintekijänä Reus jäi harmittelemaan saamatta jäänyttä rangaistuspotkua, kun häntä rikottiin rangaistusalueella. Samalla jäi hattutemppukin tekemättä.

– Ensimmäisen puoliajan tilanne oli satavarma rangaistuspotku. Ei sitä voi mitenkään muuten pyöritellä.

Keskikentän moottori Bastian Schweinsteiger kiitteli koko joukkueen yhtenäistä peliä ja jokaisen pelaajan vastuunottoa.

– Suorituksemme oli erittäin keskittynyt. Mielestäni jokainen täytti saappaansa. Olemme hyvällä mallilla, hän kertoi.

Saksan on MM-karsintalohkonsa kärjessä täydellä pistepotilla kolmesta ottelusta. Toisena on Ruotsi, joka on voittanut molemmat pelinsä. Irlanti on kolmantena voitolla ja tappiolla. Lohkon kärkijoukkueet kohtaavat ensi tiistaina Saksassa.

Pelaa Saksa-Ruotsi Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,27 – 4,95 – 10,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!