Atletico Madridin tähtinimi Radamel Falcao on ollut siirtohuhujen kohteena viime kuukausina. Jos mies lähtee, Schalken Klaas-Jan Huntelaar saattaisi olla mahdollinen korvaaja.

Espanjan taloushuolet ulottuvat jalkapallokentille asti. Kerroimme aiemmin, että kolumbialaisen hyökkääjän myynti ratkaisisi seuran rahahuolet (lue lisää tästä).

Seuran presidentti Gil Marin vakuutteli aiemmin, että Falcao edustaa seuraa ainakin kauden loppuun asti. Schalken ykköshyökkääjä Klaas-Jan Huntelaarin sopimus gelsenkircheniläisten kanssa loppuu parahiksi ensi kesään, joten hän voi tuolloin siirtyä ilmaiseksi.

Marca-lehden mukaan hollantilainen on linkitetty Atleticoon saksalais- ja espanjalaislähteiden mukaan. Atletico ei ole torjunut huhua, mutta espanjalaislehden mukaan lähteet seuran sisältä kertovat ettei kehenkään pelaajan ole otettu yhteyttä.

Vaikka Huntelaar pääsisi siirtymään ilmaisella siirrolla, talousasiat saattaisivat silti nousta ongelmaksi. Maalitehtailija tienaa nykyisellä sopimuksellaan 5 miljoonaa euroa kaudesta. Tuollainen summa – josta Huntelaar tuskin tinkii – saattaisi tehdä turhan suuren loven madridilaisseuran lompakkoon.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!