Veikkausliigan putoamistaistelu muuttui ennen päätöskierrosta entistä kimurantimmaksi, kun jumbona oleva Haka voitti FC Hongan ja nousi pisteen päähän Pietarsaaren Jarosta.

Jaro oli maanantain viimeistä edellisen kierroksen kotiottelussaan IFK Mariehamnia vastaan matkalla jo voittoon, mutta kahden maalin johtoasema vaihtui loppuhetkillä 3-3-tasapeliin.

Ihmetystä herätti ottelun jälkeen ahvenanmaalaisten 2-3-kavennukseen johtanut rangaistuspotku 82. minuutilla. Vieraat iskivät lopulta tasoituksen erotuomarin antamalla lisäajalla.

– Rankkaritilanteessa olin aivan varma, että siitä tulee meille vapari. Tuollaisia tilanteita nähdään jokaisessa ottelussa, eikä niistä normaalisti vihelletä rankkaria. Mutta sillä ei ole mitään merkitystä mitä minä siitä sanon, tuomari tekee päätökset, Jaro-luotsi Alexei Eremenko mietti Veikkausliigan kotisivuilla.

Paikkoja oli riittävästi

Käskyttäjä muistutti, että joukkueen olisi joka tapauksessa pitänyt ottelu ratkaista hyväkseen.

– Olennaista on se, että meillä oli 15 laukausta maalia kohti, mutta vain kolme maalia.

– Meillä oli todella paljon loistavia paikkoja. Vielä yksi peli jäljellä, ja olen vakuuttunut että hoidamme sen.

Jaro kohtaa on viimeisellä kierroksella liigassa kolmannen tilan varmistaneen TPS:n perjantaina Turussa. Haka pelaa puolestaan VPS:ää vastaan vieraskentällä.

Katso ottelun maalikooste tästä.