Alexander Ring murtautui Borussia Mönchengladbachin avauskokoonpanoon, kun joukkue kaatoi torstaina Eurooppa-liigan ottelussa kyproslaisen AEL Limassolin 2-0-lukemin. Keskikentän laitamies Ring vaihdettiin kentältä 63. minuutilla hyökkääjän, kun joukkue haki johtomaalia.

Maaleja syntyikin vaihdosta kentälle tulleen Igor De Camargon toimesta ensin 79. minuutilla ja vielä erotuomarin antamalla lisäajalla.

Ring pääsi itsekin laukomaan pari kertaa, joista toinen suuntautui maalia kohti. Eurooppa-liigan C-lohkon voiton on varmistanut turkkilainen Fenerbache.

M’Gladbach on toisena kolme pistettä Marseillea edellä ja on myös varmistanut jatkopaikan, koska tasapisteissä katsotaan joukkueiden keskinäisiä pelejä. Saksalaisseura voitti ranskalaiset kotonaan 2-0 ja pelasi vieraissa 2-2-tasan.