Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger kertoi BBC Sportille, että laitahyökkääjä Theo Walcott viettää seurassa kauden loppuun asti, teki mies jatkosopimuksen tai ei.

Pelaa Arsenal-M’pellier NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 4,75 – 10,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Englantilaisen sopimus seuran kanssa päättyy kuluvaan kauteen eikä hän ole suostunut kirjoittamaan jatkosopimusta. Pelaajalle oli tarjottu kesällä uutta sopimusta 75 000 punnan viikkopalkalla, mutta pelaaja haluaa vielä nähdä, millaiseen rooliin häntä on ajateltu joukkueen tulevaisuudessa.

Mies on pelannut hyökkäyksen laidalla, mutta hän omien sanojensa mukaan olisi mielummin keskushyökkääjänä esikuvansa, Arsenal-legenda, Thierry Henryn tavoin. Arsenal-luotsi aikoinaan koulutti laidalle aiemmin pelanneesta Henrystä tappavan tehokkaan hyökkäyksen kärjen.

Walcottin seurakaveri ja maajoukkuekaveri Jack Wilshere toivoo, että mies jäisi lontoolaisseuraan.

– Hän on englantilainen kaveri ja on loistava tyyppi pukuhuoneessa. Mutta jatkaminen riippuu hänestä itsestään, ”pomosta” ja seuran johtokunnasta. Toivon, että hän tekee jatkosopimuksen, Wilshere esitti toiveensa.

Arsenal sai uutta eloa ailahtelevalle kaudelleen, kun se kaatoi Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenhamin lauantaina. Joukkueella on tosi kyseessä keskiviikkona Mestarien liigassa, kun se kohtaa Montpellierin kotonaan. Voitto veisi sen lähelle jatkopaikkaa, tasapeli ja varsinkin tappio nostaisi tummia pilviä jatkohaaveiden ylle.

Pelaa Arsenal-M’pellier NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 4,75 – 10,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!