Arsenalin ykkösvahti Wojciech Szczesny uskoo joukkueensa sijoittuvan kuluvalla kaudella neljän joukkoon, mikä veisi lontoolaiset ensi kaudellakin vähintään Mestarien liigan karsintaan.

Pelaa Everton-Arsenal NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,50 – 3,25 – 2,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Vaikka joukkue ei ole voittanut pokaaliakaan sitten vuoden 2005 Englannin Cupin, on se on yltänyt Mestarien liigan lohkovaiheeseen jo 15 kertaa peräkkäin. Eräs haastaja neljännestä sijasta on Everton, jonka Arsenal kohtaa keskiviikkona vieraskentällä.

– Voitto olisi hyvä tulos sieltä, se on kuuden pisteen ottelu. Viime kaudella voitimme siellä ottelussa, joka oli todella rankka, Szczesny kertoi Sky Sportsille.

– Olemme parhaillaan top 4:n ulkopuolella, joten ensimmäinen tavoitteemme on nousta siihen asemaan.

”Tavoitteet korkeammalla”

Arsenal voitti Tottenhamin ja (Mestarien liigassa) Montpellierin toissa viikolla. Viime lauantaina joukkue nyhjäsi maalittoman tasapelin Aston Villan kanssa.

Puolalainen palasi vastikään loukkaantumisten jälkeen avaukseen ja hän on pelannut kaudella vasta viisi ottelua. Mies tuo joukkueen takalinjoille lisää uskottavuutta. Hän uskoo, että joukkue ei todellakaan ole vielä parastaan näyttänyt.

– Meillä on ollut pari hyvää tulosta viime ajoilta, mutta meidän päämäärämme ovat paljon korkeammalla.

– Olisi ollut hyvä, että olisimme voittaneet Villan, mutta ajattelemme tulevaisuuttamme ottelu kerrallaan ja toivomme parasta.


Pelaa Everton-Arsenal NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,50 – 3,25 – 2,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!