Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo myöntää, että hänen kilpailuhenkinen asenteensa saattaa vaikuttaa arrogantilta, ja se on myös saattanut vaikuttaa pelaajan imagoon.

Ronaldoa ja Barcelonan Lionel Messiä pidetään yleisesti maailman parhaimpina pelaajina. Ronaldon käytös pelikentällä on kuitenkin aiheuttanut sen, että argentiinalainen on yleisesti ottaen fanien keskuudessa tähdistä suositumpi.

Kun Messi pelaa hymy huulillaan, saattaa Ronaldo elehtiä kentällä jopa turhautuneen näköisenä.

– En halua itkeä asiasta, mutta joskus ajattelen näin, Ronaldo kertoi CNN:n haastattelussa, kun häneltä kysyttiin, onko imago maksanut hänelle menneisyydessä.

– Ehkä joskus olen samaa mieltä siitä, että minusta välittyy ikävä kuva kentällä, koska olen liian vakava.

”Ihmiset tulkitsevat sen eri tavoin”

Ronaldo väittää kuitenkin, ettei hän ole luonteeltaan arrogantti. Portugalilainen on vain kilpailuhenkinen mies.

– Olin uima-altaalla tyttöystäväni kanssa ja joskus tykkäämme kisailla. Joskus sinun täytyy antaa hänelle mahdollisuus olla iloinen, mutta voitin, koska en pidä häviämisestä.

– Se on niin yksinkertaista. Voitko kuvitella minut kentällä pelaamassa vastustajia vastaan; se ei ole sallittua antaa heidän voittaa.

– Olen kilpailuhenkinen mies, ja joskus ihmiset tulkitsevat sen eri tavoin. Tämä sattuu minua, koska en pidä siitä, mutta minun on elettävä asian kanssa, Ronaldo valottaa.

Ronaldo haluaisi muuttaa niiden ihmisten asenteita, joilla on hänestä vääränlainen mielikuva.

– Jonain päivänä haluaisin istua heidän kanssaan alas ja jutella heidän kanssaan, missä mielessä olen ylimielinen.

– Koska uskon, että heidän pitäisi istua alas kanssani, jotta he tietäisivät minkälainen oikea Cristiano on.