FC Lahti sijoittui Veikkausliigassa hienosti viidenneksi viime kaudella. Pienillä resursseilla kamppaileva seura pystyi lähes tasapäiseen taisteluun ”suurien” seassa ja päävalmentaja Tommi Kautosen mielestä kehittymisen varaa jäi vielä tulevaksi kaudeksi.

– Minulle valmentajana, ja uskon että myös pelaajille, jäi pikkuisen sellainen kutitteleva tunne, että meillä olisi ollut mahdollisuus vielä parempaan. Sen pitää ehdottomasti antaa meille iso positiivinen nälkä tulevaa kautta varten. Uskoa omaan tekemiseen, mihin pystyttiin jo tuolla suorituksella, Kautonen kertoi Etelä-Suomen Sanomille.

– Meillä on selvästi potentiaalia kaivettavissa pelaajista. Meidän ensi kauden joukkueen runko, mikä ei ole vielä täysin kasassa, tulee viime kauden joukkueesta ja sen ikäjakauma on hyvä – muutamia kokeneita pelaajia ja muutamia nuoria, ketkä ovat peliuransa alussa, jolloin kehityskaariodotus on nouseva.

Kautonen uskoo, että FC Lahti pystyy houkuttelemaan myös uusia kovia nimiä riveihinsä.

– Jos ajattelen itseäni edes hiukan pelaajan housuihin, niin en tekisi sopimusta paikkaan, mihin en edes pienesti uskoisi. Se on yksi osa pelaajien päätöksenteossa, että he uskovat meidän pystyvän parantamaan.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!