Suomen Palloliiton (SPL) ehdokas Olympiakomitean hallitukseen on Hannu Tihinen (36), tiedottaa Palloliitto.

Mittavan, 17 vuotta kestäneen, huippu-urheilu-uransa vastikään lopettanut Tihinen muistetaan paitsi yhtenä Suomen A-maajoukkueen kapteeneista, myös FC Zürichin kapteenina, joka johti seurajoukkueensa kahteen Sveitsin mestaruuteen (2007 ja 2009).

Aktiiviurallaan Tihinen on edustanut lisäksi Kemin Palloseuraa, Helsingin Jalkapalloklubia, Viking Stavangeria, West Ham Unitedia sekä R.S.C. Anderlechtia.

Alaja hehkuttaa Tihistä

Jalkapallon pelaajayhdistyksen (JPY) puheenjohtajana sekä FC Zürichin urheilutoimenjohdossa työskennellyt Tihinen on osoittanut myös olevansa erittäin yhteistyökykyinen, vuorovaikutustaitoinen sekä halukas oppimaan uutta laaja-alaisesti.

JPY:ssä Tihinen on ollut vaikuttamassa vahvasti yleisen pelaajasopimusmallin käyttöönottoon kotimaisessa jalkapallossa.

– Hannu Tihisen ehdokkuus Olympiakomitean uuteen hallitukseen on Suomen Palloliiton raikas avaus uudenlaiseen suomalaisen huippu-urheilun tekemisen ja johtamisen kulttuuriin. Tarvitsemme huippu-urheilumme muutokseen niitä ihmisiä, jotka ovat kulkeneet todellisia huippu-urheilun valtateitä ja jotka nyt ovat valmiit asettamaan askeleensa ja kansainvälisen osaamisensa huippu-urheilumme yhteiseen laariin.

– Yksi näistä on Hannu Tihinen, ja ylpeänä esitämme häntä nyt ehdokkaaksemme, Suomen Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja kertoo.

Olympiakomitean hallitus valitaan keskiviikkona 21.11.2012.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!