Huuhkajien puolustaja Jukka Raitala on saanut kritiikkiä valmentajaltaan, hollantilaislegenda Marco van Bastenilta puolustustyöskentelystään.

Hollantilaisen Heerenveenin riveissä pelaava Raitala sai vastuuta lauantaina Huuhkaja-vahti Niki Mäenpään edustamaa VVV Venloa vastaan. Upean uran luonut Van Basten on pitänyt miehen poissa minuuteilta.

– Oli tosi kiva pelata Nikin joukkuetta vastaan – varsinkin, kun olin sitä edeltävissä otteluissa istunut penkillä, Raitala toteaa pelaajatallinsa OrsaSport.com-sivustolla.

– Valmentajamme (Marco van Basten) on sanonut, että puolustuspelissäni on puutteita. Kunnioitan hänen näkemystään, vaikken ole asiasta välttämättä ihan samaa mieltä. Valmentaja on kuitenkin se, joka tekee päätökset.

Raitalan syksy ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Kesällä Hollantiin siirtynyt laitapakki uhoaa näyttävänsä vielä:

– Olen viime aikoina yrittänyt parantaa juuri puolustamista. Nyt vaaditaan kovaa treeniä ja kärsivällisyyttä. Olen fyysisesti hyvässä kunnossa ja vakuuttunut, että kova työ vielä palkitaan.

Raitalalla on seuraavan kerran mahdollisuus minuutteihin lauantaina, kun Heerenveen kohtaa Willem II:n Hollannin liigassa.