Jari Litmanen vieraili viikonloppuna Amsterdamissa miehestä kertovan dokumenttielokuvan ”Kuningas Litmanen” Hollannin ensi-illassa, minkä lisäksi hän oli katsomassa entisen seuransa Ajaxin lauantaista sarjaottelua. Mies vastasi hollantilaismedian kysymyksiin mahdollisista tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Jos Ajax kysyisi minua erityiseen tehtävään, olisin avoin sille ajatukselle. Ottaisinko sen vastaan, en tiedä vielä. Saatan myös tehdä jotain suomalaisessa jalkapallossa, Litmanen kertoi NUSport.com-sivustolle.

Litmanen ei ole vieläkään täysin poissulkenut paluuta kentille pelaajana. Hän esiintyi viikolla FC Barcelonan ja Real Madridin entisten pelaajien välisessä ystävyysottelussa.

Litmanen oli edellisen kerran tositoimissa kaudella 2011 Veikkausliigassa, kun hän voitti HJK:n paidassa Suomen mestaruuden. Viime kausi jäi väliin erinäisten loukkaantumisten vuoksi, mutta osa miehestä kaipaa vielä takaisin vihreälle veralle.

– Tunnen olevani vielä pelikunnossa ja pelaaminen on vieläkin hauskaa. Ehkä pelaan vielä jonkun vuoden tai sitten keksin jotain muuta, Litmanen pyöritteli asiaa.