West Hamin maalivahti Jussi Jääskeläinen vastasi lauantaina suomalaisesta huippusuorituksesta, kun hän piti satojen miljoonien arvoisen Manchester Cityn pelaajaryhmän maaleitta Valioliigassa. Cityllä oli runsaasti paikkoja, mutta vedot karkasivat joko taivaalle tai suomalaismaalivahdin hyppysiin.

Kreikan liigassa Atromitosin joukkueessa pelaava Huuhkajien kärkipelaaja Njazi Kuqi teki joukkueensa avausmaalin 2-1-voitossa Panthrakikosista. Maali oli miehen kauden ensimmäinen.

Saksan suomalaisille ei vastuuta

Saksan kentillä suomalaiset jäivät ilman vastuuta. Teemu Pukki ei ollut ollenkaan Schalken kokoonpanossa, kun joukkue hävisi niukasti ottelunsa Hoffenheimia vastaan 2-3 lisäajalla syntyneellä maalilla. Pukin poissaolosta ei ole lisätietoa.

Alexander Ring istui koko ottelun vaihtopenkillä, kun Borussia Mönchengladbach tasasi pisteet 1-1-lukemin Freiburgin kanssa kotistadionillaan.

Hetemaj sai tuta AC Milanin nousuvireen

Perparim Hetemaj uurasti täydet minuutit, kun Chievo jäi AC Milanin jyrän alle 5-1-lukemin. Reilusti kauden alla uusiutunut milanolaisryhmä alkaa saamaan juonesta kiinni ja voitto jo toisen ottelun kolmesta viimeisestä sarjapelistä.

Chievo on sarjassa kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Hetemaj on pelannut joukkueensa kaikki ottelut avauskokoonpanossa.

Ajax nöyrtyi kotonaan

Ajax hävisi kotonaan syksyn sensaatiojoukkueelle Vitesselle 0-2-lukemin. Suomalaistoppari Niklas Moisander oli sivussa pelikiellon vuoksi, mikä varmasti näkyikin päästetyissä maaleissa.