© Kuva: Getty Images

Kauanko tämä voi jatkua? – Liverpoolin konttaus jatkui nyt Eurooppa-liigassa

Valioliigassa keskinkertaisin tuloksin syyskaudella esiintynyt Liverpool hävisi Eurooppa-liigassa venäläisseuralle Anzhille 0-1 ja jatkopaikka on vielä kiven takana.

Liverpoolin arvostus Euroopan kakkossarjaan oli kevyt – Venäjällä esiintynyt joukkue koostui pääosin nuorista tai ykkösavauksen ulkopuolisista pelaajista.

Ottelun ainoan maalin teki Anzhin kolossimainen kärkipelaaja, 203-senttinen, Lacina Traore. Anzhi on nousukasseura, joka on tehnyt massiivisia panostuksia miljardööriomistajansa toimesta. Joukkueen tähtinimiä ovat Samuel Eto’o sekä Real Madridista kesällä tullut Lassana Diarra.

Juhani Ojalan Young Boys haastaa Liverpoolin

Eurooppa-liigan lohkon A toisessa ottelussa Huuhkaja-toppari Juhani Ojala seurasi koko ottelun penkiltä, kun hänen seuransa Young Boys yllätti italialaisen Udinesen vieraskentällä 3-2 ja nousi lohkossa kolmanneksi tasapisteisiin toisena olevan Liverpoolin kanssa.

Seuraavalla kierroksella pelataan sveitsiläisseuran ja Liverpoolin välinen kohtaaminen Englannissa, jolla on erittäin iso merkitys lohkon kokonaistilanteen kannalta.