Unibetin jalkapalloasiantuntija, kulttihyökkääjä Shefki Kuqi kommentoi vanhan pelikaverinsa Mikael Forssellin siirtoa HJK:hon peliyhtiön tiedotteessa.

HJK sai Forssellista nimekkään hyökkääjän ensi kauden rosteriinsa. Kuqi arvostaa hyvää ystäväänsä

– Mulla on aina ollut hirvee luottamus Mikluun. Näin hänet läheltä Klubissa ja seurannut tietysti uraa muutenkin. Oon aina arvostanu kaveria, kunnon jalkapallohullu, Shefki kertoo hymyillen.

– Hän on tehnyt hienon uran ja saavuttanut paljon. Ikävä, että loukkaantumisia on tullut niin paljon. Uskon, että hän olisi varmasti päässyt vielä paljon pidemmälle ilman niitä. Mutta se kuuluu jalkapalloon.

Kuqin mielestä Forssell teki hyvän seuravalinnan:

– Muitakin seuravaihtoehtoja varmasti ollut. Mutta Klubi pystyy tarjoamaan europelejä, ja toivottavasti pärjäävät hyvin uuden valmentajan kanssa. Miklu on kyllä tosi vahva vahvistus Klubille. Muillakin isoilla nimillä on spekuloitu. Jos ne toteutuvat, niin silloin pitäisi pärjätä jo maailmallakin. Koossa olisi samanlainen hyvä sekoitus nuoria ja kokeneita pelaajia kuin meillä oli Mestarien liiga -kaudella.

– Toivottavasti myös parhaat nuoret saadaan pidettyä. Jos pärjäät europeleissä, kyllä sieltäkin rahaa tulee seuralle, jopa enemmän. Ja toisaalta esimerkiksi minä en menettänyt mitään, vaikka lähdin maailmalle vasta 23-vuotiaana, Shefki huomauttaa.