Suomalaishyökkääjä Lauri Dalla Valle on nauttinut olostaan Englannin Ykkösliigan Crewe Alexandran riveissä.

Fulhamin sopimuspelaajiin lukeutuva Dalla Valle onnistui tiistaina heti lainajaksonsa debyyttiottelussa Doncaster Roversia vastaan, kun ottelua oli pelattu vasta vajaat viisi minuuttia (lue lisää tästä).

– Pari viime päivää ovat olleet hektisiä, Dalla Valle kertoo this is Staffordshire -lehdelle.

– Olen kuitenkin nauttinut jokaisesta minuutista, ja kaikki ovat olleet ystävällisiä.

Dalla Valle löysi tiistaina nopeasti yhteisen sävelen Chuks Aneken kanssa, joka myös syötti suomalaisen voitto-osuman.

– Olen pelannut Chuksin kanssa harjoituksissa ja tiedän, että kääntyessään pallon kanssa hän voi lipsauttaa syötön. Minun on vain huolehdittava, että olen valmis hyödyntämään mahdollisuuteni, Dalla Valle tietää.

Dalla Valle 90 minuutin kunnossa

Kärkimies ei ole juuri kerryttänyt pelejä vyölleen kuluneen kauden aikana, mutta vakuuttaa silti olevansa täydessä pelikunnossa:

– Työskentelen kovasti harjoituksissa, joten vaikka en ole pelannut aikuisten tasolla vähään aikaan, minulla ei kuitenkaan ole epäilyksiä, ettenkö kestäisi 90 minuuttista.

Crewe saa vastaansa lauantaina Colchesterin, josta Dalla Valle odottaa myös kolmea pistettä ja toivoo tietenkin myös hyvän vireensä jatkuvan.

– En olisi voinut pyytää parempaa alkua ja toivon sen jatkuvan. Lisää pisteitä joukkueelle ja enemmän maaleja tililleni, Dalla Valle linjaa tavoitteitaan.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!